CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 23, 2012

Adam & Hawa

Assalamualaikum....hai..selamat pagi .....

Korang yang mengikuti cerita Adam & Hawa pastinya sekarang tgh asyikdan angau dgn citer tu kan....ermmm mama dan papa antara yg sentiasa tertunggu2 setiap siri...skrg ni baru episod 33..malam ni 34...aisey lambat lagi la nak habis...citer ni ada 80 episod semuanya...

Dalam pada dok tgk citer kat TV.. kawan mama begitu excited dan terus membeli novel nukilan Aisya Sofea tu...al-maklumla dulu tak pernah baca pun....bila dia dah beli dan habis baca dlm masa 1 hari aje....mama pun memaniskan mulut nak pinjam la...hahaha....

Kepada yg berminat nak beli buku Adam & Hawa..beli la..sebab bukan semua yg ada dlm buku terhidang kat TV dan begitu lah sebaliknya....kita akan rasai pengalaman yg sama tp plot2 yg berbeza... of coz la tak semua yg ada dlm novel boleh diadaptasikan....itu kata kawan mama la...

Jadi untuk memahaminya dgn lebih lanjut...mama akan memulakan misi mama hari ni..hahaha.... dlm usaha nak mengkaji isi novel dan membandingkannya dgn siri TV...(alasan padahal gatal nak tau jln citer cepat2)

Sebelum ape2 jom bergaya dulu....ewaaahhhh....


Buku ni berharga RM19.90 (Semenanjung Malaysia) dan RM22.90(Sabah/Sarawak)

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan