CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, October 29, 2012

Felt Oh Felt! di musim perayaan...

Sebaenarnya dah lama mama tak buat projek felt ni...sehingga sehari sebelum raya haji baru2 ni BFF mama minta tolong jahit untuk mereka 1 family... katanya nak pakai baju tu semasa majlis sambutan birthday dua org PUTERINYA yang comel tu...

Mama seriuosly kebuntuan idea krn al-maklumlah dah lama tak merekacipta design felt dan of coz la sebab masa begitu terhad..mama kena siapkan pulak semasa perayaan....

Mama rushing menjahit...seriously mama begitu kepenatan...namun mama begitu teruja nak buat..sebab mama tau BFF mama tu mesti happy giler kalau mampu buat mereka... Walaupun hasilnya tak de la terbaik namun sekurang-kurangnya mama dah berjaya membuatkan dua puteri tu bergembira...hehehe...untuk papa dam mama mereka mama just tulis MAMA dan PAPA aje..tak sempat hehehe...

Untuk Faqihah ,6 tahun



Untuk Qaseh,3 tahun

Buat papa dan mama mereka... sorry tak sempat nak  tambah  rekaan....
Harap mereka puas hati dan bahagia selalu..HAPPY BIRTHDAY buat Kakak(Faqihah) dan Qaseh....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan