CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 30, 2012

Siti Nurhaliza umpama tak pakai tudung...

Mama rasa pasti ramai yg marah ngan mama sebab tulis macam ni..iyalah kan mama komen ikon hiburan yg paling disegani di Malaysia sekarang ni...hehe...

Sorry la pada penggemar fanatik Datuk Siti yang anggun ni...mama personally kagum dgn kewibawaan dan aura Datuk Siti..malah mama juga merupakan pengguna satu dua produk SimplySiti...

Truly, mama tak terkejut pun dgn penampilan Datuk Siti sebagai cover Majalah Wanita keluaran November 2012.. kalau sepintas lalu tgk..seumpama tak pakai tudung...sebelum ni pun kita sedia maklum yg Datuk Siti terkenal dgn personaliti yg bertudung tapi jambul still tersergam...hehehe...Inilah gaya Datuk Siti sebagai cover Wanita November 2012...




Tapi kali ni nampak agak ketara..maybe kerana Datuk Siti menggayakan serkup dari kain lace hitam...penampilan Datuk Siti seolah2 ingin nampak seumpama orang yg tidak bertudung langsung... Adakah Datuk Siti malu untuk menonjolkan diri sebagai seorang yg bertudung walaupun tidak sempurna???...Mama cakap ini bukan sesuatu yg pelik kerana beliau pernah menggayakan gaya ikon Madonna untuk Majalah Glam keluaran Januari 2012....

Mama bukanlah org yg tepat untuk menilai gaya seseorang...mama bukanlah org yg baik dan sempurna..ini cuma luahan ekspresi mama setelah melihat gaya beliau... Mama yakin beliau sudah dewasa dan waras dlm menentukan gaya beliau...

Walaubagaimanapun Wanita keluaran November 2012 ini mempunyai byk sisipan yg menarik dan memberi motivasi kepada kita....

Mama pun dah memiliki majalah ni...kan mama dah kata aura Datuk Siti sungguh kuat....menarik2 mama utk membeli...kerana bagi mama semangat dan keazaman beliau sememangnya boleh dijadikan tauladan dan contoh yg berguna...

Bagi mama apa yg baik kita mabil dan jadikan contoh dalam meniti kehidupan... apa yg tak berapa elok jadikan sempadan dalam menilai diri kita... Ingat tau hidup ni ibarat roda...kita tak tau bila kita akan berada di atas dan bila pula kita terperosok di bawah...Apa yg kita boleh doakan agar kita akan berada disisi Allah di syurga yg kekal abadi dan sentiasa dalam keberkatan hidup..

Dalam mendoakan kebaikan untuk diri jgn lupakan doakan untuk orang lain jua.. Penting diri hanya akan merugikan diri....

Wallahu a'lam... love you all....

* jom saling berpesan2 pada kebenaran dan berpesan2 pada kesabaran...

3 comments :

SURIA AMANDA said...

mcm2 kan...harap2 satu hari nanti dia complete bertudung...

Simplemama said...

Insya-Allah...semoga kita pun sentiasa istiqamah dlm buat benda elok..kan... sebenarnya mama risau sebab dia idola..jd ramai yg nak meniru..tp peminat skrg dah bijak dlm menilai...

QasehnyaRania said...

saya peminat fanatik tokti..
tak marah pon itu hak dia..;)
hihi

dengar citer dato k yg tak izinkan siti bertudung..ntah ler betoi ke tak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan