CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 16, 2012

Dugaan Hari Bahagia Datuk Lee Chong Wei

Dalam kemeriahan menjalankan upacara pra-perkahwinan dan perkahwinannya....Datuk Lee Chong Wei (jaguh badminton negara dan dunia) dan pasangan Wong Mew Choo ditimpa satu masalah... Premis pejabat milik LCW telah dipecah masuk oleh perompak... Premis yg terletak di Bandar Puteri Puchong itu diurskan oleh abang LCW. Kesian kan..nak buat cam na...begitu la adat dunia... dikala ada gembira di situ ada sedihnya... kerugian dianggarkan RM30,000....
Yang sedihnya satu dari komputer jenis Apple yg hilang tu ada gambar2 pre-wedding LCW dan WMC... alahai......takutnya kalau gambar peribadi hilang..dah la....LCW ni terkenal.....

Semua tu masih dalam siasatan...dan pastinya LCW berharap kes ni akan dapat diselesaikan dgn segera...takpe..PDRM kan cekap....harap semuanya akan beresssss......

Tapi dalam kesedihan ni jom kita hiburkan sedikit hati dgn menatap gambar pre-wedding LCW dan isteri tersayang WMC...

Perkahwinan berlangsung Golden Palm Tree Iconic Resort and Spa di Sepang Gold Cost... waduhhhhh...romantik gitu.....









Semoga berkekalan jodoh mereka.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan