CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, October 22, 2012

The Sandwich Cream Cracker by Lexus


The Sandwich Cream Cracker ni one of the favourite biscuit mama....mama suka yg ada coklat krim...
Memandangkan mama dah kehabisan biskut tersebut kat dlm drawer opis mama, mama pun mencarinya kat mall berdekatan.... (of coz bayar la...bkn cari saje2)

Sampai aje kat rak biskut tu ...mama dgn terujanya mencapai bungkusannya..beli satu je...hehehe..(tu pun kecoh satu dunia ke??)
tapi macam besar sikit la kali ni...ada bagi lebih ke??? mama loike sangat2 la kalau ada percuma atau bagi lebih2...

Kali ni kat bungkusan tu dia cakap ada free MINI The Sandwich Cream Craker... Bite Size tulisnya kat situ... ok mcm barang baru ni...or mama yg ketinggalan..tapi mama sure brg baru sbb Lexus bagi free ni sbb nak promosi la tu....

Bila sampai opis..mama bukak..dan of coz la mama lebih tertarik nak tgk yg bahagian free tu... ok ke tak rasanya....

Dan hasilnya....ermmm mmg biskutnya kecik aje...lebih kurang 1/4 dari yg biasa..bentuk bulat....kalau yg biasa ala2 segiempat tepat....dan rasanya ermmmm sedap...lebih mesra mulut...sbb comel aje..masuk pulak kat mulut comel mama..kuasa berganda la.....

Tgk la mama makan...mama ambil gambar guna webcam...terpaksalah mama enterframe sekali...telefon mama dah tak leh bluetooth...jd korang terpaksalah melihat kegirangan mama mkn MINI The Sandwich Cream Craker berperisa coklat ni..mama amik cepat2 takut opismate perasan plak...aikkk malu ehhhh....kalau korang dekat dgn mama leh la kongsi....hehehe...
yummyyyy...cubalah baru tau...





0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan