CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 2, 2012

Google for MILO..

Wooowww...what's that??? Mata mama meliar ke dlm plastik shopping member mama...
'Oh...mug MILO....beli yg 1 kg ni dpt la mug ni..' member terus explain kat mama...

Dlm hati mama terus menari2....ala2 teruja...nak jugak...nak pusing balik ke shopping mall malas....

'Tak habis lagi kan promotion dia?' tanya mama.
'Tak lagi, sempat lagi kalau nak beli... ni ha dia kasik lagi hadiah 1 kotak air minuman milo dan harga dia pun kurang skit..'
Wah ada lagi best la.....

Hahaha...itu citer 2 hari lepas....semalam punya citer..lps mama balik dari Business Talk, mama pun singgah la shopping mall tu nak Google for MILO ..kenapa mama panggil Google?????..sbb mama teringin sgt2 nak beli ......nak beli la sbb MILO budak dua org kat rumah tu dah habis....actually yg utama mama nak mug tu..hehehehe..boleh en Google..mama pinjam nama you....hehehe...

Terus ke rak MILO...ermmm still ada tp.....harga dah kembali ke harga asal dan time nak tuntut tu..salesgirl tu hanya kasi mug.....air kotak MILO dah takde .....huhuhu...takpe la tak kan nak marah dia.... mama ni yg tak bernasib baik....

Tapi mama masih tersenyum lebar... mama dpt mug MILO edisi 1990... utk kumpul semua mug mama kena beli 3 kali lagi..itu kalau stok mug yg mama nak tu ada....

Inilah kesemua 4 koleksi MILO..dulu hingga sekarang...



Mama beli yg peket ekonomi je....
Jom kepada yg suka memiliki dan mengumpul brg hadiah gini mcm mama...jgn lepaskan peluang..ok..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan