CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, October 31, 2012

Dalam Hati Ada Taman...Meletop!!!

Semalam mama tgk rancangan baru kat Astro ..dua jenis... 1 rancangan hiburan gossip yg diberi nama 'MELETOP' dan satu lagi drama 'Dalam Hati Ada Taman'
Korang tengok tak???


MELETOP tu ok la jugak ....rancangan tu menampilkan dua pengacara yg sedang meningkat naik Nabil dan Neelofa...fuhhhh cantiknya Neelofa..melepak2 putihnya..


Ok la jugak diorang jd host...rancangan lebih kurang macam 'Melodi' dan 'Propaganza' tp ditambah beberapa slot la kan...macam 'Parody'...Parody ni diorg ambik sedutan dari mana2 cerita..diorg tukar dialog...semalam diorg ambik scene dalam citer 'Adam & Hawa'...
Paling best bila dia melakonkan gossip yg meletop..semalam dia melakonkan semula kononnya gossip percintaan 'Apex dan kekasihnya Lieuney'....agak kelakarlah kan...Meletop bersiaran secara langsung pada hari Selasa jam 10 malam....korang suka..korang tgk la ye....

Pastu mama tgk citer terbaru di Astro..citer bersiri 'Dalam Hati Ada Taman' lakonan Elfira Loy, Randy Pangalila, Amy Mastura, Riezman, Hanez Suraya, Amar Asyraf dan ramai lagi..yg bestnya buat kat Paris you...bertuahnya jadi pelakon..boleh jln2...tambang free pun dah ok.....



Citer dia pun nmpk best..Amy Mastura..macam biasa la kecoh dan funny..seorang ibu tunggal yg membesarkan anaknya Bella (Elfira) ..tapi kalau nak rasa feelnya kena la tgk episod seterusnya... citer ni akan menemui kita pada setiap Isnin 9.30 malam....

So, makin byk rancangan terbaru..atas pilihan kita la nak menonton ke tidak....mama kalau sempat tonton..kalau tak mama rekod la dulu..ada tu yg mama rekod pun mama tak sempat nak tgk..hehehe.....bagi kat anak2 dan adik2 je la tgk tv...zaman dah berlalu....hehe...

Ok daaaa..nak breakfast dulu..muahhhhh..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan