CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, October 22, 2012

Khairul Fahmi ucap terima kasih kat Twitter

Alhamdullillah TRW juara Piala Malaysia 2012...
Lepas aje menang dgrlah mcm2 komen...Coach ATM, Sathianathan pun tak puas hati..katanya pemain Kelantan nama je ramai org2 muda tapi selalu jatuh macam buah nangka..Pemain import ATM, Marlon Alex James pun tak berapa puas hati jugak...katanya pemain Kelantan macam dah berusia 75 tahun...hehehe..biasa la komen2 cenggitu..dah kalah mesti lah emosi pun lebih...kalau TRW kalah pun mesti ada gak keluar statement membela diri..apa2 pun TRW dah menang...TREBLE lagi sbb sblm TRW dah menang Liga Super dan Piala FA.... bukan senang nak dpt tu...

Khairul Fahmi Cik Mat (Apek) dekat twitternya ucapkan terima kasih kat peminat semua.... ermmm.. sama2 la Apek..kami peminat ni pun ucap terima kasih gak sbb tlg jaga gol dgn baik...w/pun bolos 2 gol..tp prestasi dan usaha kamu mmg terbaik....


Keluar isu ramai pemain TRW yg jadi tumpuan pihak negeri lain terutama JOHOR...ermmm Alhamdulillah jadi tumpuan jugak korang..itu semua rezeki koranglah...pilihlah dgn tepat....mungkin ada baiknya tukar angin..walaupun kami kat Kelantan ni semuanya pasti akan rasa kehilangan.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan