CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 17, 2013

Tak macam Nora Danish pun.....

Hehehe..alahai gelak sakan pulop mama ni..tutup mulut sikit...ketawa tak hengat dunia..tak baik tau...
Mama ni mmg kuat gelak apalagi kalau ada benda yg lucu ntah apa-apa...
Citernya gini...ada la sorang rakan FB mama ni jual satu jenis bedak... ala2 bedak sejuk gitu... dia pun buat la baikkkkk punya marketing kat FB... kiranya kalau nak dapatkan rahsia kecantikan Nora Danish..kena la guna bedak yg dia jual tu... alahai mak oooi...sapa la yg tak nak secantik, segebu dan semulus Nora Danish...
Tapi itu tak pe la..dah iklan dia lagu tu..baca je la... sapa yg berminat sila la beli...
Dalam pada tu ada la lelaki ni komen..mama rasa lelaki tu dan kawan FB mama tu rapat kot sebab dia berani je menyakat kawan mama tu..
katanya " aku tgk kau tak macam Nora Danish pun"...
Alamak...nak tergelak mama...opppss..bukan nak tapi dah tergelak... jahat tau lelaki... kesian la pulak....Kawan mama tak balas mesej lelaki tu..
Jadi pedomannya:

  1. Kalau nak jual produk kecantikan ke atau apa...pastikan kita guna dahulu...bila dah diyakini ok dan ada perubahan positif pada kita.. barulah orang tak menyangkal..kiranya kena khatam la bab produk kita...
  2. Kalau nak berjaya dlm perniagaan kena kuat semangat..sebab dlm bisnes ni mcm2 dugaan yg akan dtg... ada aje yg cuba nak jatuhkan kita...malukan kita
  3. Kalau kita tak nak beli atau tak suka barang tu, sebagai manusia...tlg la jgn terlalu direct mengata org...jagalah aib org..kerana Insya-Allah ...Allah akan melindungi aib kita juga..
Ok la... selamat berniaga kepada semua peniaga...mama pun minat gak ..tp belum ada keberanian...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan