CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 17, 2013

Gambar paling cute????

Kat FB sekarang ni...apa sahaja yg kita baca, komen, tukar profile atau apa aje mesti semua org tahu kan....
Mama tak de la fanatik dgn FB sgt..tp kalau time kerja mmg FB mama ter'on' aje..sbb mama mmg buka je..kdg2 mama tak tgk pun FB..lebih2 lagi kalau kerja atau kelas byk...tp org akan nmpk mama online aje...

Tadi mama upload la gmbar yg mama kontrol ayu..mama ambil sendiri..ala ayu pun sebab guna Camera 360..kalau kamera biasa entah2 layuuuu....di hujung mekar...

Tak sangka ramai aje yg LIKE dan puji cantik la..cute la...hahaha...biar betul... dah nak meletup dah ni hidung.... alahai shy2 la pulak mama ni... kenapa ye teruja...sebabnya tak pernah ramai gitu LIKE gambar mama...hahaha..entah apa2 la korang ni..saje la tu nak menyakat mama ye.....Astaghfirullahal adzim...

Terima kasih la pada yg LIKE..mama ni biasa aje..tu semua teknologi.... harap kalau jumpa kat luar..jgn frust la ye...hahahaha....

Dah la..malas dah nak mengarut...mama nak gi solat Asar pulak ni..kejap lagi nak balik umah.... kena berbedak, berlipstik dan pakai wangi2 sikit sebab tak lama lg nak jumpa kekasih hati... papa la tu...

Ini lah gmbr mama tu....hehehe...malu la pulak..sebab tak ade apanya cute..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan