CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, June 30, 2013

Kelantan Juara Piala FA 2013!!!


Alhamdulillah..Kelantan menang Piala Fa 2013.. Walaupun menang 1-0.. Tapi still menang kan...Tahniah kepada semua rakyat Kelantan... terutama pemain dan team sokongan TRW.. korang buat kerja dgn baik malam ni... semua pemain konsisten.. Peluang byk tp penyudah tak berapa menjadi..bukan rezeki kita nak kenduri gol.. Bersyukurlah dgn apa yg kita dapat...

Papa ke Bukit Jalil..Puas hati dia.. hehehe..tapi papa ada janji nak ditunaikan kalau Kelantan menang...tapi mama tak leh nak discover lagi.. tunggu je la ye...

Kami yg ditinggalkan kat umah tak melepaskan peluang juga merasai kemeriahan Piala FA.. Satu family malam ni pakai baju TRW dan kaler merah...semangat tu..

Tapi Qysya pulak yg mengamuk je malam ni..may be sebab suasana riuh dan bunyi letupan bunga api.. Kebiasaan di Kelantan kalau dapat gol..ermmmm bunyi tung tang tung tang... kalau menang apa lagi...hehehe.. begitu meriah...

Mama gembira TRW menang kerana:

  • Memang la suruh menang dah team negeri mama
  • Kesian sebab tgk penonton setia yg lain
  • Papa ke Bukit Jalil... kesian la kalau kalah... love papa...
Tahniah dr mama utk Piya sebab dpt jadi best player malam ni..memang layak...

Tahniah THE RED WARRIORS... Mama love you..muahhhh....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan