CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, June 25, 2013

Kek Burger Bakar...

Pagi2 ni rasa lapar... belum makan lagi..dalam bermisi nak diet ni kena ambil sarapan...tak boleh skip..
Tapi kita mulakan hari dgn buka FB dulu..hahaha... tabiat yg susah nak elak...

Bila buka aje..mata mama terpana pada satu gambar kat HOME WALL... sungguh unik..gambar tu di'share'kan oleh member mama..so mama mohon share...

Pasangan pengantin Ery dan Saloma telah memilih sesuatu yg baru utk menggantikan kek... kiranya tak de kek pengantin la... tapi ada lagi special... BURGER BAKAR bertingkat... cayalah..meleleh air liur mama..dah la perut mama ni masih kosoooooonggggg... mula2 mama tgk gambar ni..mama ingat burger tu adalah kek tapi diorg buat fondant ala2 burger bakar..tapi tak sangka itu mmg betul2 BURGER BAKAR..

Wah ni mesti peminat Burger Bakar ni...sepanjang pengetahuan mama..ini first time mama tgk org buat cam ni..memang kreatif dan inovatif...



Mama mendoakan pasangan pengantin akan sentiasa diberkati Allah s.w.t..bahagia sampai syurga abadi...Semoga moment indah dan special ini adalah permulaan dalam meraih kebahagiaan dlm berumah tangga.. Korang dan family memang best... Bikin HAVOC dan class gitu... mama suka sangat...

Credit picture: Redzuan Mukhtar


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan