CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, June 9, 2013

I Love Surprise!!!

Tanya lah dalam dunia ni...wanita mana yg tak gumbira bila aje ada surprise....  lebih2 lagi org yg tersayang buat surprise...

Bagi mama yg mmg suka surprise dan buat surprise kat orang... walaupun surprise tu bukan utk mama..mama yg ter'over' excited ...hehehe...

Alhamdulillah rezeki Qysya, ada yg buat surprise utknya..tp mama dia la yg gumbiraaaa...hahaha...

Hahhhh..cantik kan ...yg ni diberikan olah opismate mama Kak Nik...lepas hampir seminggu baru mama tahu..mmg surprise..

Yg ni pulak from my students...tak tau dgn detail lagi siapa...tengah nak siasat  ni..... tempat duduk baby yg cantikkkk...

Apa kata Qysya?? Tima aceh shumua......muahhhhh..
Thanks ye pada yg memberi...mama suka sgttt.... hehehe toceii..toceii....
Tapi yg musykilnya kenapa tak de yg nak surprise kan mama Qysya...hahahaha... sedihnya.....

2 comments :

mama ila said...

alahai..mmg surprise!! comel sangat!! pinky2 gitu

Simplemama said...

tu la mama ila.... suka sgt... princess haruslah pink..hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan