CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, June 17, 2013

EBM dalam Apple Lady???

Ermmm..mama pun tak faham la...kenapa mama boleh lupa nak bawa peralatan nak simpan susu badan. Tapi sebenarnya buat aje tak faham..hehehe..alkisahnya mama mmg seorang yg pelupa...

Kebiasaannya mama akan perah susu dalam pukul 12 tghari lebih... mama cakap perah sebab mama mmg hasilkan EBM secara manual... Kakak mama mmg ada sponsor Electric Breast Pump tapi mama tak tahan la...sakit... jadi mama guna tangan je la..picit..picit...hehehe..

Alhamdulillah Qysya masih belum putus bekalan..walaupun bekalan susu mama tak sekencang member2 yg guna breast pump.... tapi mama tetap nekad nak juga cuba kasi Qysya fully breast feed utk 6 bulan..kalau dpt lebih lagi..lagi la mama suka...

Dek kerana mama lupa..mama pun tercari bekas nak isi susu... ermmm mama pun terpandang bekas Apple Lady..hehehe... mama tahu kalau la geng penyusuan ibu yg beretika tahu..mau diorg marah mama... tapi bekas tu belum lagi digunakan... mama harap mama tak memudaratkan Qysya...

Mama perah susu ... sebelumnya mama tak nak je perah utk hari ni..tapi alahai macam bengkak la pulak..mama takut gak susu mama tu bertukar menjadi KEJU..hahaha..gurau je....

Lepas ni mama kena berjaga2 utk sentiasa memastikan  mama sentiasa membawa kelengkapan utk memerah susu....


1 comments :

SYANI said...

Saya pun terlupa bawa pam pagi tadi.. dah suku jalan boleh patah balik rumah semata2 nak ambik pam

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan