CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, June 12, 2013

CLENX TEA ..Ubat kurus???

Lepas aje bersalin, benda yg plg dirisaukan oleh kebanyakan wanita ialah bagaimana nak menurunkan berat badan ke satu berat yg ideal...cheewah
Mama ialah salah seorg yg nk kurus. Sebenarnya mama bkn lah mempunyai berat bdn yg ideal walaupun sebelum hamil. Mama ni kategori chubby..hahaha..(tak nak mengaku gemoookkk)
Tapi dlm gurau2 papa ckp yg dia nk berat badan mama 50kg. Biar betul papa ni. 
Secara jujur selepas aje berat badan melewati 50kg dulu..mama tak pernah pun pernah kembali ke 50kg
Mama mmg dr remaja lg berat mama dlm 60kg lebih. Time kat Uni dulu berat bdn mama pernah mencecah 65kg. Dgn ketinggian 150cm, mama adalah slh seorg yg gemokkkk...oh tak sanggup ..tp itulah kebenarannya. Tp krn mama seorg yg aktif, mama tk pernah rasa risau..
Bila dah start kerja krn keinginan nk pakai baju lawa, mama berjaya trnkan berat sehingga 54kg. Tp bkn 50kg ok.
Walaupun papa tak bg tekanan tp mama akn cuba cabar diri mama
Tak salah buat demi suami.
Salah satu usaha mama ialah mama minum Clenx Tea. Clenx Tea mmg bagus utk pencernaan. Dan mama rasa badan mama lebih ringan. Plg penting no more sembelit.
Feedback dr family, diorg ckp mama lebih kurus.. entahlah..hrp betul la ye. 
Walaupun belum mencapai target mama akan terus berusaha. Kalau menjadi, nnt mama share ok. Wish me luck!


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan