CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, June 20, 2013

PASTI berjaya...

Semalam papa tersenyum lebar... kenapa ye?
Tentu aje sebab anaknya telah mencipta kejayaan... hahahaha..
Sebenarnya abg Uyeeh dapat no 2 dalam periksa dia kat PASTI.. hehehe..
No 2 pun tak pe la.. asalkan nmpk hasilnya...sebabnya mama tak nampak pun dia study.. Mama dan papa yg risau macam anak ambil periksa dekat Universiti.. Sebenarnya 2 lagi sepupu Uyeeh pun belajar kkat PASTI.. tapi satu kat Perak..satu lagi kat kampung... kiranya diorang semua dok tertunggu result la terrr...
Bila tgk diorg dok buat latihan terasa lucu pulak..kalau zaman mama dulu..tak de nya budak tadika buat latihan...Kakak mama lagi best..siap fotostat soalan past year PASTI... sampaikan budak yg tukang fotostat tu pun tersenyum.. tentu tak sangka..hahaha..
Tapi itulah usaha seorang ibu.. mama mmg salute dgn kakak mama tu sebab dlm kesibukan..dia masih sempat buat mcm2..kdg2 time cuti dia siap buat soalan sendiri utk melatih anak2 dia dan anak2 buah... tu yg semua sayang kat dia...

Tahniah abg Uyeeh..mama dan papa doakan abg akan lebih cemerlang..bukan sahaja di dunia tapi lebih2 lagi di akhirat.. semoga mama dan papa boleh menerima pahala drpd doa anak yg soleh di akhirat kelak..aminnnn...



Usaha lagi......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan