CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 25, 2012

Zizan tolak bayaran RM18,000?

Wahhh..baru kejap je mama menyinggah dekat harian metro online...mama pun ingat nak kongsi la citer pasal pelawak kegemaran mama ni...Zizan Raja Lawak..mama tgk muka dia pun dah nak tergelak...
Mama kongsi ni sebab mana la tau kot2ada yang belum terbaca kisahnya....boleh la baca ...kalau dah baca ..baca la lagi...hahahaha..tak de la...

Rupa-rupanya Zizan telah menolak tawaran untk menjadi emcee di Sambutan Tahun Baru Cina yang berlangsung di I-City, Shah Alam..kerana dia lebih teruja dan bersemangat untuk bersama2 menjayakan satu program bersama Ustaz Azhar Idrus di Dataran Kemerdekaan Shah Alam...


Tawaran yang bernilai RM18,000  itu ditolak oleh Zizan selepas Ustaz Azhar mengajaknya bersama2 utk menjayakan Program Soal Jawab UAI feat Zizan..


Pihak penganjur (kerajaan Negeri Selangor) begitu terharu kerana Zizan tidak mahu menerima sebarang bayaran pun pada malam itu...namun atas desakan penganjur yg terlalu menghormati Zizan, pihak penganjur tetap memberikan RM1,000 kpd Zizan...Zizan tidak mampu menolak...

Alhamdulillah...Zizan tidak memandang keduniaan semata2..semoga Allah memperluaskan jalan keredhaan kpd Zizan....
Sebak dan terharu mama membacanya...korang nak info lebih..baca di HMO....

1 comments :

sue zainun said...

wah bagus btl la zizan nih..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan