CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 15, 2012

MaGGi KetaM!!!

Sekarang ni dah jadi trend org mkn MAGGI KETAM...kiranya ramai la la nak try mcm mana rasanya....mama pun salah satu dari seorang itu..hahaha...mama memang kalah pada iklan...mudah tergodaaaaaaaaa....
Apa lagi BFF yg belanjo...hahaha...kami makan maggi ketam ni kat Taman Hijau, Kota Bharu..dkt Jalan Tok Hakim...sesiapa yg berasal drKota Bharu kebanyakannya kenal tempat ni...famous tempat ni bagi pasangan yg bercinta...hahaha..tp skrg tmpt ni dah ok...tamannya dah takde sgt...kedai mkn ni yg ado nye....

So...kerana dah lama tak bergedix2..kami pun berjumpa hari ni....yahoooo....miss u ANA dan MENI..walaupun korum kita masih tak cukup...tp itu dah menggembirakan mama....

Jom layan gambar plak..mama penat sikit hari ni coz sibuk kat umah sepupu PAPA...dia kawin...hehehehe...

Menyelerakan.....

Ana.....anacon gelarannya..jgn mare....

Mai....nama terbarunya...nama lama Meni...hahaha...

3 sekawan...2 lagi tak de....sorry...Yuyul dan Achah tak de...sob..sob..sob...

Meni dan suami....

Kesimpulan....best gak...ermmmm....nanti leh try kat umah.....hehe..Masterchef kan...(konon...hahaha)

4 comments :

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
ana_Anacon said...

Masterchef kerrr.... kasi lebeyy k?
Nyum nyumm.....

p/s: Thank you for your time.

anacon

Simplemama said...

aku koya Masterchef sokmo loni...love u darling....

Hana Soffelia said...

Cari lokasi meggi ketam, nk try bla blik kg nanti, sekali terjumpa entry ni. Terliur gla. nak cuba bila blik kg nanti.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan