CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 9, 2012

3S ....

Ape tu?????

Itu hanya lah perkongsian perasaan mama..minggu ni mama rasa..

Perasaan yg berbaur2 gitu...cheewah...

Stress - sebab kena buat soalan final dan kena submit hari Khamis ni...(padan muka mama..kenapa last
               minute baru menyibuk??????


Sad - kerana kawan baik mama..BFF ok...sejak dok UiTM lagi nak kena risik this Friday...why mama so
           sad? sepatutnya mama happy kan....ermmmm..semuanya kerana mesej melalui FB yg mengatakan
           dia hanya memaklumkan pada kami..tapi tidak mengundang kami pada hari tersebut..dgn alasan malu
           dan majlis itu kecil2 aje...ermmmm...sedih la sbb kami terlalu rapat..mama ok lagi boleh la balas
           mesej dia wish for the happiness..cuma ada 2 lagi BFF mama yg tersinggung...mama tak tau nak kata
           apa...mungkin kami  ni dah tak bermakna lagi buatnya????? Mama pun tak pasti apa yg ada pada
           fikirannya  sekarang...paling sedih dia hantar ikut PM kat FB je...apa dah tak de ke nombor phone
           mama??????



Harap mama boleh lalui hari2 dlm minggu ni...mama kena selit satu lagi perasaan....
STRONG!!!!!iyahhhh mama have to be strong.... Strong heart......wish me lucks...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan