CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 26, 2012

ENCHANTEUR PARIS......

Mama memang tengah mencari perfume...so dalam dok WINDOW SHOPPING kat salah satu shopping mall kat sini...mama terpandang 1 perfume...harganya berpatutan...cukuplah utk orang sederhana seperti mama hehehe...
ENCHANTEUR PARIS....


Lagipun dalam hati nak la jadi secantik Siti Saleha...aikkk pakai perfume boleh jadi cantik ekk????


Bagi mama boleh aje...sebab bila kita selesa kita akan jadi YAKIN..keyakinan akan bring out the TRUE BEAUTY...cheeewahh..ala duta perfume pulak....(korea lagi mama ni)...

So mama pun beli la...mama beli yang ini...yang kotak KUNING...vanilla rasanya...



Design botolnya cantikkkkk....riben gitu...TAPIIIII....tajam la....tak sesuai utk letak atas meja gitu...iyalah takut anak kena..mama yang memang selalu cuai ni pun asyik kena je..calarlah jugak jari2 mulus mama...
mungkin kena ubah skit...sebab mmg sakit bila kena...
Bau dia best....papa suko....soooo mama pun sukoooooo...hahaha....tapi tak kekal lama sgt...dalam dua atau tiga jam boleh la..pas tu kena preeeetttt balik...tapi bagi mama standard dgn harga dia...so don't complain about that, ok....walaupun KETAJAMAN BOTOLNYA TAK SETAJAM BAUNYA...
Keseluruhannya mama puas hati dgn baunya...cuma part botol tajam menghiris jari2 ku tu yang amat dikesali...tapi tak salah membelinya...make sure JAGA DIRI, okkk....

Tapi ada org cakap design botol ni ala-ala MISS DIOR..


Ermmmm..hampir sama..haaa..yg ni tak tau la tajam ke tak..sebab mama belum try....tapi bila tgk kat Magazine yg ada ads pasal kedua2nya..ermmm hampir sama...


2 comments :

SURIA AMANDA said...

haah..memang sama mcm Miss Dior..coz along ada satu miss dior..

Simplemama said...

ooo..gitu ekk...tak patut kan tiru....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan