CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 16, 2012

Supermarket Billion Kota Bharu berhantu?????

Berdasarkan kisah benar.......

Begini ceritanya...penuh misteri...

Tadi mama ke supermarket ni ..hajat di hati nak beli.....


Iyalah..mama tak tau mana si Reefqy letak sikat mama...jenuh mencarinya...tidak ketemu juga...

Sampai aje kat Billion mama pun nak gi la cari sikat ...tapi entah apa yg mendorong mama ..kaki mama mula menaiki eskalator dan menuju ke tingkat atas....

Bagaikan dirasuk..mama menyambar dua tiga barang....alahai...

Kemudian selepas membayar..mama ke tingkat bawah...mata mama mula terarah ke arah barang makanan..cepat je mama mengambil cocoa crunch, susu, coffee 3 in 1 ...oh tidak...niat di hati nak ambil lagi tp iman masih kuat...
Tapi mata masih melilau..apa lagi ek nak beli....lama dok fikir...oh ya...sikat rambut...boleh aje mama lupa sedangkan sikat itu lah nawaitu utama mama ke sini...ayoyoooo...

Segera ke tempat sikat...mamapun pilih la yg berwarna purple ...mcm kat gambar atas tu..
Tetiba je seumpama disihir mata mama terarah ke arah kaunter Silky Girl..ermmmm..ada diskaun 10%...eyeliner dah takde....bagaikan dirasuk tangan mama mengambilnya...
Eh...BB cream Maybelline ni RM5.90 je..beli la...seakan ada suara yg menghasut mama...

Akhirnya...bukan hanya sikat yg dibeli mama...tapi...


Byk la pulak...ooo...lepas tu dgn belian mama tu..mama boleh beli limau mandarin dgn harga yg murah..belilah..boleh mkn2 sambil tgk tv......lenguh nak bimbit brg tu...aduhhhh....

So...Billion memang berHANTU...tgklah mama telah dipukau.....
Jangan biarkan hidup kita diselubungi misteri........

Moral of the story....BILLION tak berHANTU...tapi mama ni tak boleh gi supermarket or mall mana2 sebab mama ni HANTU SHOPPING ...hehehehehe......

P/s: jgn mare ye...thanks for reading this true story....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan