CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 29, 2012

Anugerah Juara Lagu ke-26 malam ini...

Malam ni 12 lagu akan berentap utk mendapatkan trofi AJL..


Majlis yang bertemakan AIR...fuhhhh malam ni kita tgk siapa yang basah...basah peluh..basah air mata atau basah air liur....hahahaha....mama suka sangat ngan iklan promo diorg..segar aje....


Antaranya:

  1. Kalau Berpacaran (Ana Raffali,Altimet dan Sohaimi Meor Hassan)
  2. Karma (Faizal Tahir)
  3. Penakut (Yuna)
  4. Gadis Semasa (Yuna)
  5. Sungai Lui (Aizat)
  6. Sedetik Lebih (Jaclyn Victor)
  7. Wanita Seluruh Dunia (Projek Pistol)
  8. Kisah Hati (Alyah)
  9. Kekanda Adinda (Monoloque dan Atilia)
  10. Cinta Muka Buku (Najwa Latif)
  11. Beribu Sesalan (Ning, Jac dan Shila Amzah)
  12. Awan Nano (Hafiz)
Fuhhh...semua best2...so ramailah yang dah mula buat ramalan...
Mama?????
Kalau ditanya tentang kesukaan mama..of coz Faizal Tahir la...no doubt...tapi mama pun suka lagu Sungai Lui dari Aizat....ermmmmm kalau tanya Reefqy of coz Awan Nano...(hahaha)...

Mama susah la nak ramal sebab anything can happen...semua lagu best dan terbaikkk...iyalah kan sebab kemasukan pun dah mengalami byk proses penapisan....cuma mama harap lepas ni jgn la meragui keputusan JURI....
Banyak kecoh semestinya banyak masalah.....
Jadi amalkan sikap menghormati keputusan dan takdir Ilahi.....

2 comments :

amy aimi said...

mama....

jeles la i, you dok citer pasal AJL nie. I nie kat rumah takdapat siaran TV3. sob sob sob...

Simplemama said...

aikk..iye ker? ermmm takpe nanti gk balik kat tonton.com.my..ok..siannya dear...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan