CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 19, 2012

Ajakan SEKS ada di mana-mana....

Mama ingat mama nak kongsi satu entry dari WALL FB ex-student mama....sesuatu yg memeranjatkan mama namun mungkin kebiasaan untuk zaman sekarang....mama mengucap panjang bila kawan mama bagitau..terus pergi kat FB ex-student mama tu....

Sengaja di'print screen'kan utk menjadi muhasabah kepada diri kita...


Renungan untuk adik2 terutama yang perempuan..walaupun cinta dah menguasai diri...namun ingatlah wajah2 insan tersayang sebelum mengiyakan ajakan manusia bertopengkan SYAITAN..wajah mak ayah di rumah.....yang utama ingatlah ALLAH s.w.t...Ingatlah sebelum menyesal...nauzubillah....


Kawan mama cakap.."habislah doh la budok tu semale...guano dio hari ni.."

Mama pun tak pasti sama ada hari ini dia tersenyum girang dan tidak menyesal....atau dia tiada riak di wajah namun di hati menyesal.....atau dia sedang menangis dan menderita....

Namun mama doakan dia dan teman lelakinya tidak melakukan apa2 semalam.....kerana sekiranya dia melakukan perbuatan terkutuk itu...sampai ke mati pun dia tidak akan dpt melupakannya dan rasa penyesalan tak kan pernah padam...percayalah....




4 comments :

iizla said...

nauzubillah...mcm2 kes zaman skrg.
moga djauhkan daripada perkara2 begini.

AnaLyana said...

aduii, budak2 zaman sekarang...

amy aimi said...

oloh malu...ore kelate la pulok...

Simplemama said...

tu ar....teruk betul..skrg ni kat mana2 pun sama je..dunia akhir zaman...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan