CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 30, 2012

MILO free....

Korang suka minum MILO tak????? Mesti ramai yang suka kan.....tapi mesti ramai yg setuju dengan mama yang milo yang kita bancuh sendiri tak akan sama rasanya dgn milo percuma yg diagihkan melalui van promosi milo secara bergerak tu....



Dulu pernah mintak resepi...ermmmm tapi kata pakcik tu CONFIDENTIAL....alohhhh...puas mama pujuk2...tak makan pujuk diorang ni...

Lama dah minum milo tu...tapi hari ni mama boleh merasainya kembali..tadi pergi ke BILLION KB..dan van tu terpacak kat depan pintu masuk...

Ewah....mama pun usyar la...tgk kalau2 milo tu hanya utk kanak2..oooohhhhh...mama bernasib baik...milo itu utk SEMUAAAAA....yahoooo..

Maka dgn gerak perlahan (slow motion) mama melangkah sambil mengukirkan senyuman yg paling manis kat pakcik milo tu....
"awak sorang jah hok senyum time ambik milo ni" sapa pakcik tu sambil senyum..
"oooo..iyo ko??? senyum kan sedekah..." cheewah...ayat tak boleh blah...malu rasanya...

Mama pun segera ke bangku kat situ....sambil perlahan2 menyedut milo...saat tu kenangan zaman kanak2 dan persekolahan menerjah dalam ingatan mama....so sweet.....



Rindunya zaman dulu2..........tak sedar milo dah habis...alamak...perasaan geram macam biasa timbul..geram sebab gelas kertas itu terlalu kecil...KECEWA....

Buat sementara sakit gigi hilang....actually mama tahan kejap...sebenarnya sakit sebab milo tu sejuk..bila kena gigi...aduh..ngilu..tapi dek kerana MILO FREE yg memang menjadi FEVERET sepanjang zaman...kutahan jua.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan