CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 26, 2012

Tulisan Allah pada bungkusan bundle!!

Seingat mama... berita pasal ada tulisan Alif, Lam, Lam, Ha (Allah) pada bungkusan bundle pernah disiarkan kat akhbar..katanya kakak mama..tapi mama sendiri tak pernah tgk berita tu...mama ni mana la baca sgt suratkhabar..hehehe (malu eh)..
Tapi baru2 ni dua orang kakak mama ada la pergi ke kedai bundle kat Pengkalan Chepa,KB..dlm dok leka memilih..kakak sulung mama ternampak ada tulisan Allah kat salah satu bundle kat situ..bila tanya pemilik..dia mengakui yg bundle dia la yg disiarkan kat paper dulu...dia kata orang majlis agama pun dah dtg tgk...dan berminat nak ambilnya...(ketika mama tulis ni..mama tak pasti sama ada org majlis agama dah ambil atau tidak)

So, kakak sulung mama tu pun segera la ambil gambar bundle itu...cuba amati..memang jelas sekali....


Dari pengamatan kami..tulisan tu terbentuk dek kerana ada kain dalam bungkusan itu yg berbelang2...tapi yang mengkagumkan kedudukannya itu..Subhanallah..itu semua percaturan Ilahi..menunjukkan kebesaran ZAT-NYA...jadi kami rasa sekiranya bundle itu dibuka...tulisan itu akan terburai bersama...jadi mama benar2 berharap bungkusan itu tidak dibuka...supaya ramai lagi yg boleh melihatnya...


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan