CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 15, 2012

Libresse..change for good!!! HOT DIARY....

Tadi mama ke shopping complex..tujuan asal nak cari berus gigi je...tapi tetiba je mata mama terpandang satu barang..hehehe..comelnya diary ni...yesss..mata mama terpandang diary yg comel-comel semuanya....suka sgt....

Korang dah ada diary ke untuk tahun 2012...mama belum lagi..actually diary tahun lepas pun masih byk part yg kosong..tapi itu tak membantutkan impian mama utk memiliki diary...hahaha..lebih2 lagi yg comel gitu...limited edition..hahaha....so korang nak diary...jadi dapatkan barangan ini dulu...


Heh..ape kena mengena plak...??? ini lah yg mama nak habaq mai...kalau korang beli Librese yg dia dah peket 3 mcm ni...


Korang leh dpt diary yg diletakkan dlm bungkusan sama...mama beli yg maxi wing overnight....yg maxi biasa pun ada...hanya RM13.90...diary ni ada 6 pilihan..korang cari lah yg mana korang nak..mama tertarik dgn yg ini..


Comelkan..ala2 cerita "ADA APA DENGAN CINTA" pulak...hahaha...
Dalam dia .....tak de garisan tulisan...dia dlm bentuk kosong je la..itu mama tgk yg mama dpt la...edisi diary yg lain, mama tak tau la...

Pastu yg menarik..dia ada QUOTE yg merangsang keyakinan kita utk berubah....yeeehaaaa....







So...amacam..kalau berminat..boleh dptkan di pasaran...mama bukannya dpt kredit pun dari promo ni...cuma hanya perkongsian PINTAR je.iyalah 2 dlm satu..kepada yg belum try LIBRESSE..boleh la cuba..manalah tau serasi dan ada perubahan...selain drpd tu..yg penting boleh memiliki diary cun dan comel ini...rasanya kena cepat2..kalau lambat takut habis plak...lg pun diary syiokkk utk dimiliki pada awal tahun...  :)..selamat mencuba....

4 comments :

amy aimi said...

hee...comel. mahu jugak!

Tina Othman said...

eh cantiklah, nak tgk lah nanti, walaupun tak pernah guna librese, org kata elok kan

amy aimi said...

cik tina...librese best tau :p

Simplemama said...

ok la tu cik tina..leh try..yg penting diary tu..hehehe..
amy: mama pun selalu guna..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan