CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 26, 2012

Senarai Syarikat Gagal dapat sijil HALAL JAKIM!!!

Ini mama ambil dari FB kawan mama...surat yang dihantar ke Sek2 Agama di Pahang...
tentang senarai syarikat yang tidak berjaya menndapat sijil halal...


























Melihat pada salinan tu..fuhhh banyak...rasa takselamat pulak...iya la kan..kita bukannya ingat sangat nama company...mama rasa lebih baik..nama produk pun dicatat bersama.....

Info ni tahun lepas.mama rasa tahun ni pun masih boleh digunapakai....ermm..bukan senang nak dpt sijil JAKIM balik..kita yg mengguna barang kenalah berhati2 dgn musuh2 dlm selimut ni...

2 comments :

Tina Othman said...

adeh, lepas ni kena lebih berhati2 kalau nak makan kat luar, thanks for sharing ye dear

♥e'in♥ said...

mak ai.. bahaye2.. dh leh black list laa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan