CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, January 31, 2012

Remy Ishak dan auranya...

Demam AJL26 masih ada...walaupun dah hampir reda..tapi ulasan demi ulasan tentang AJL26 masih ada...dan antara yang glamernya ialah tentang kemenangan Alyah dlm persembahan terbaik menerusi lagu Kisah Hati...
Ramai sangat komentar yang berpendapat kemenangan Alyah adalah kerana kehadiran Remy...Aihhhh..betul ke? Kuat bebenor aura Remy.....atau ada juri yg minat Remy??? so markah pun melonjak....

gambar persembahan ajl26

Hahaha..bagi mama NONSENSE.... iya memang tak boleh dinafikan kehadiran Remy menggamatkan dewan dan kasi debar pada peminat...tapi dari 100% maybe 20-30% kot....majoritinya mama yakin kerana kesungguhan Alyah....sebab persembahan yg baik hadir dari penghayatan lagu yang baik...sebagai contoh sebelum ni ramai yg menang persembahan terbaik tapi tak de la prop byk2...ada tu penari penuh pentas...KALAH gak...

Cuma Alyah pandai guna Remy sebagai prop (Remy)...dia letak akhir2...so penonton pun akan rasa macam tak puas je tgk Remy...itu taktik....

So..penyanyi kena bersungguh....jangan la pulak tahun depan semua nak ambil HERO2 Malaya jadi model muzik video pastu bila leh masuk AJL bawa naik atas pentas...tapi nyanyi time final ke lautan dalam hasilnya...semua tu kena seiring....


1 comments :

sue zainun said...

yup..alyah menang sebab cara dia bawak lagunya,vokalnya yg best..hehe bab remy tu kasik kejutan wat peminat..bergema sorakan mlm tu kan bila nampak muka remy..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan