CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 30, 2012

(Video)Keputusan AJL 26...Awan Nano (Hafiz) JUARA..

Nampaknya semua penyanyi menyampaikan lagu dgn baik...tak begitu menghampakan..walaupun ada persembahan yang ntah apa2...hehehe..mungkin tahap akal mama masih belum dapat menerima persembahan yg melalut dan complicated...membuang masa je..kita ygmenonton pun bercelaru...tp ok la mencuba..


Juara - Awan Nano
Komposer: M.Nasir Lirik: Budi Hekayat    Penyanyi: Hafiz


Naib Juara - Beribu Sesalan
Komposer: Kevin Chin     Lirik: Tinta     Penyanyi: Tiga Suara

Ketiga - Karma
Komposer: Audi Mok/Faizal Tahir   Lirik: Audi Mok/Faizal Tahir               Penyanyi: Faizal Tahir

Persembahan Terbaik : Alyah (Kisah Hati)
Vokal Terbaik: Hafiz (Awan Nano)

Awan Nano memang deserve menang sebab dari pengamatan mama yang memang tak pandai bab vokal dan nyanyian ni..sebutannya jelas..menyentuh hati nyanyiannya...semua kena lah...kiranya menjadi la Hafiz malam ni..walaupun hanya berseluar track dan bert-shirt lusuh...semua tu tak penting....suara dan teknik nyanyian tu yg pentingnya...

Tahniah pada yang menang....so harap semua PUAS HATI...tak ada yg perlu dipertikaikan kerana HAFIZ memang layak.....Reefqy pasti riang sebab lagu kegemarannya MENANG BESAR....

Kredit utk blog MUMMYCUTE utk gambar Hafiz, M.Nasir dan Budi

So jom layan persembahan Hafiz di final AJL 26....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan