CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 10, 2011

Tak FOLLOW...i SHOOT u!!!!

What?????????????????????????????????????
Biar betul mama ni ....nak shoot sapa?
Tak de la...tadi mama ada la berblog walking ke laman idola mama,brader BEN ASHAARI...tetiba mama terbaca entry tentang FOLLOW-MENGFOLLOW ni.....

Brader Ben kata ada blogger yang macam menyuruh blogger lain mengfollow blog dia after dia mengfollow blog blogger satu lagi tu...ermmmmm...memang ada pun tak dinafikan...

Tapi mama take it itu sebagai satu budi bicara..kiranya dah kita gi rumah org..kita pelawa la diorang pergi rumah kita balik...

Tapi satu tak berapa syoknya...brader Ben cakap ada blogger melenting bila blogger yg dia dah follow tu REFUSE to follow blog dia balik...ALAMAK...yang lebih parah dan bernanah...dia siap UNFOLLOW dah blog tu...hish..hish..hish..tak leh la macam tu, yang....

Bagi mama bila kita dah pelawa..diorang tak nak jugak..biarlah...tapi kadang2 blogger tu tak perasan..maklumlah dia dah ada beribu-riban followers..mana nak perasan..ala macam brader BEN kita la..hebat kan..
dan may be jugak kot dia tak leh nak reach link korang...sebab mama pun ada pengalaman bila mama nak follow back..mama tak leh sbb..ada blogger yg hide diorang punya link..so mama hrp korang check la link korang tu..

So,apa2 pun itu semua adalah hak individu...kita semua kena tahu apa niat kita nak berblog..so jangan gaduh2...dan HAVE FUN....

p/s: kepada followers  a.k.a CLICKS mama..thank you so much....i love you all...mama minta maaf kalau ada yg tak terfollow..itu sbb mama tak jumpa link korang...mama tak pandai nak cari url korang kalau korang hide....

1 comments :

zuneta said...

yang guna i follow u...jadi...kena la follow balik...huhu...macam paksa je kan?? pe kata ambik hati sikit baru suruh orang follow blog diorang?? hehe...komen kat entry ke...rajin tegur2...baru la rasa kimia tu...tak la rasa berat nak follow blog yang baru kita kenal...ni pendpat zu je...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan