CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 10, 2011

Ber'opera' melalui TELEFON!


OPERA mini...apa tu????
Mama pernah dengar..pernah tgkiklan kat tv...
Ini adalah tawaran hebat untuk pelanggan DiGi...

Kepada pelanggan setia DiGi..korang boleh download opera mini ke telefon bimbit korang secara percuma....iya....PERCUMA...FREE OF CHARGE!...sehingga 31 May 2011...tanpa internet charges..

Korang tau tak apa itu OPERA MINI???
Opera mini ini ialah web browser yang direka utk mobile phones, smartphones dan jugak personal digital assistants...sampai version 4 Opera Mini  ni guna JAVA ME platform...so kalau nak guna aplikasi ni mobile phones tu kena ada Java ME la..kemuadia start dari version 5..dah boleh guna Windows Mobile applications.Opera Mini ni ditawarkan secara PERCUMA..ini kerana dia disokong melalui kerjasama antara Opera Software dan search engine terkenal GOOGLE..


Kelebihannya bila korang download OPERA MINI ni...
  • sekali click je..anda boleh terus ke website feveret
  • kelajuan 6 kali ganda
  • aplikasi ni boleh digunakan oleh banyak jenis telefon
Untuk tahu lebih lanjut korang boleh pergi la checking website DiGi...

Tapi mama pun belum tahu banyak tentang OPERA DiGi...tapi bunyi macam best......korang ada idea tak????

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan