CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, April 18, 2011

Rindu.....

Dah berhari2 dah tak update blog ni....ermmmm bukan dah tak aktif tapi tak sempat...
Baru je buka nak tulis...Reefqy dah merengek......
Hari Jumaat dan Sabtu memang payah la..sebab mama balik kampung...mama guna fixed line punya internet..
nampaknya kena guna broadband la..tapi kalau ada broadband pun tak sempat rasanya ..ia la bila dah balik kg..kerja banyakkkkkkk....

Semalam papa pergi kursus...buka sehari...bukan 2 hari tapi 2 MINGGU....alamakkkk...
mama paling pening ngan anak2..iyalah..Uyeeh dah kuat merajuk..jeles dgn adik gamaknya...adik pulak alahai asyik nangis manja..tak nak ngan org lain kat umah..dia paling nak ngan mama dan pengasuhnya aje la...



kalau ada papa kira oklah jugak...
Tapi semalam berjalan dgn agak baik..walaupun kelam kabut jugak..
Paling best tadi la..time mama nak mandi pagi ..adik dah bgn..last2 mama suruh je dia mandi ...tetiba je Uyeeh bangkit sama dan mandi jugak..mandilah kami tiga beranak..dah la mama ada kerja kat luar..kena pergi opis awal..tapi mama cuba tenangkan diri..sebab kalau marah2 lagi tension..

Papa..papa....lambatnya 2 minggu tu...

1 comments :

Farah Shamsudin said...

rindu ye? yerla.. saya ni out station 3 ari pun rindu inikan pula 2 minggu kan??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan