CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 10, 2011

Masalah jantung...

Baru2 ni Malaysia dikejutkan dengan kes baby yang dilahirkan dengan keadaan jantungnya kat luar...

Kemudian family mama dan papa pula dikejutkan dgn berita baby yg dikandung oleh mak sedara papa mengalami komplikasi jantung....sekarang ni Su (panggilan mak sedara papa) mengandung 7 bulan...
Doktor menasihatkan agar Su melahirkan anak di IJN....kerana kadar degupan jantung baby tak normal...
Sekarang ni Su dimasukkan ke dalam wad..doktor bagi ubat utk mematangkan peparu baby dan menghalang kontruksi...

Mama doakan Su dan baby akan selamat...Su sekarang sedang menunggu hari utk dihantar ke HKL..doktor bg tempoh 2 minggu...

Lebih menyedihkan..doktor tak bagi any percent pun terhadap baby tu...sekarang ni Su kena makan banyak2 sebab nak kasi baby naik berat ...kalau baby reach berat 1.5 and above...doktor boleh proceed utk pembedahan...

Sama2 doakan Su mama dan papa ek.....lagipun Su belum ada anak....sedihnya...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan