CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, April 21, 2011

Heartbeat make my HEART smile :)

Ini satu entry MELEKAT...guna gam paling POWER kat dunia!!!!!!


Wow...mama sungguh teruja...mama sure korang tau pasal ni kan....



Ini adalah pembelian mama yang pertama di HEARTBEAT....mama so excited..sampaikan mama tak tau nak letak gambar mana kat baju tee mama tu...ermmmm..tetiba je toinkkk...mama ada idea..
Jeng..jeng..jeng..

Tapi macam tak lengkap kalau papa tak dapat macam yang mama dapat kan...HEARTBEAT kan satu perkongsian..tak kan mama je nak senyum meleret pakai baju comel..papa pun nak lah juga kan...so mama pun order satu untuk papa...ini SURPRISE punya agenda...mama buat sendiri design utk papa...sambil berdoa papa akan sukakannya...

Bila dah submit..bayar...ada pula staff HEARTBEAT yg tanya balik pasal design..iyalah utk approve..mama order hari rabu...malam tu sampai hari khamis mama tak buka laptop sebab mama kena pergi aktiviti luar office...tetiba pagi Jumaat mama terima sms HEARTBEAT bgtau suruh mama tengok design...setuju atau tidak dgn desin..
Wow...begitu efficient staff HB...
mama terus approve..
Then..tengahari pada hari AHAD 10 April..mama terima satu bungkusan comel...yg berbalut pembalut SKYNET...
Betul2 kat atas meja mama...YAHOOOOO...satu office dengar mama jerit kegembiraan...
Semua kecoh...tanya...kenapa..
Mama pun dengan rakus membuka pembalut...yesssssssssssss....
terpampan depan mama 2 helai T-shirt yang cantek....
Thank you...cepat dan comel.....HEBAT HB...i like sejuta kali....

Cepat2 mama tayang kan member2...hehehe..
Korang nak tengok tak???

Ini mama punya..ada gambar Header blog mama lagi...kenangan terindah ni...

Ini papa punya...ada gambar makwe no 2 dia...motor papa la...mau tau la...
Tak sabar nak balik tunjuk kat papa...
Petang tu bawa balik...mama terus pakai T-shirt mama...papa pun cakap ...'eh, comelnya...'
Mama senyum je...bangga pun ada...mama pun terus meluru bawa keluar yang papa punya...
Paling best...papa tersangat suka....nasib baik....Alhamdulillah......

Paling best jugak papa ucap 'thank you' dan cium mama ....alahai...HB betul2 mengeratkan kasih sayang...jantung mama pun berdebar....misi mama berjaya...
Hehehe..menarik kan....
Mama dah join....mama dah order dan mama dah dapat pun...korang bila lagi ....cepat2....nanti bila dah tamat promosi...kita yang rugi....

Bila dah start order dan puas hati pulak tu..rasa macam tak sabar nak order lagi sekali...mama macam minat dengan kusyen tu....letak gambar family gempak ni...nampaknya kena bertungkus-lumus reka design canggih..biar kasi MELETUPPPPP....perrggggghhhhh...

Sebelum tu..jom tengok kami bergaya dengan T-shirt baru kami.....



Terlalu happy kan...tengok la mama tersenyum lebar...kalau korang pun nak mengalami peristiwa yang happy macam kami..order la barangan di HEARTBEAT...pasti menyentuh hati + kalbu + jiwa.....
Kepada yg belum lagi join ....jom reramai join..banyak FAEDAHnya....klik aje kat bawah ni...

4 comments :

deqlis said...

cun2x....

Simplemama said...

deqlis, thanks....

Hanis Azla said...

mmg berbaloi pun tersenyum lebar.. mmg cantik t-shirt tu..

Ogy said...

salam nak tanya hadiag yg ogy menang


http://mama-havoc.blogspot.com/2011/03/update-ga-uyeehs-3rd-birthdaykeputusan.html

dah pos ke lom..maaf bertanya..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan