CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 3, 2011

AMY Search Pengetua AF9..

Hai..
Korang tengok tak TIRAI AF9 ???? Mama ada la tengok..tapi tengok gitu2 je...bukan apa..belum ada FEEL..so tak ada favourite lagi la...sebabnya mama selalunya akan tengok gelagat diorang dalam DIARI dulu..baru mama pilih yg mana berkenan..hehehe..

Secara keseluruhan mama tengok PELAJAR LELAKI lebih sopan dari PELAJAR PEREMPUAN...Iyalah..yg pompuan asyik gelak jer memanjang...hey girls..you are on air...kawal la sikit..
Tau la nak jadi diri sendiri tapi tak salah kalau BEHAVE sikit...itu bukan HIPOKRIT tapi lebih menunjukkan kematangan dan nampak lebih TERDIDIK...

Papa cakap..."biasa la tu...excited leh masuk AF"...
May be..tapi korang kena ingat..penonton akan JUDGE..ingat mak ayah..adik2..

Apa2 pun harap akan bertambah baik...
Dapat pulak pengacara yg bagus macam Aznil...


Baguslah jugak sebab ada part2 tu Aznil mcm sindir secara berhemah kat yg tergedixxxx..gedixx tu...entah2 Aznil pun meluat....

So, misteri PENGETUA dah terbongkar..AMY SEARCH...jawapannya..
Itulah kan..Malaysia ramai yg berbakat...Alhamdulillah tak ambik org luar..
Gud Luck! Abang Amy....


Tak sabar gak nak tgk first concert...mama memang minat bab2 REALITY SHOW!!!
Korang mcm mana????Minat tak???

1 comments :

ila said...

mama..kite x leh tgk..dok umh sewa..hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan