CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 24, 2011

Berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul...

Semalam mama baru je pergi ke majlis pengkebumian baby mak sedara papa.., Su..
Su lahirkan baby tak cukup bulan..babynya meninggal ketika dalam kandungan lagi..Baby Su kiranya dalam 7 bulan...
Baby Su dah meninggal dalam seminggu dah..tp semalam baru berjaya dikeluarkan..selepas induce 3 kali...
Kesian Su..doktor kata salah satu sebab susah nak keluar sebab baby tu songsang..
Papa belum balik dari kursus..tapi mama gagahkan juga pergi tengok baby Su...walaupun memang susah nak jaga dua HERO tu..
Sedih je tengok jenazah baby...iya la kan..dah cukup sifat...keadaan baby agak macam bengkak dan seakan kelemasan..iyala kan dah banyak hari meninggal..
Sedihnye tengok Su dan ayah su...banyak dugaan Allah untuk mereka..kiranya ini keguguran kali kedua la...
Tapi yang dulu ok lagi sebab baru 3 bulan..yang ini dah 7 bulan..lagi sedih..Su dah beli semua peralatan baby..
Mama faham perasaan seorang ibu...harap Su akan tabah dan mama berdoa agar su akan dikurniakan anak tak lama lagi..

Al-fatihah...

1 comments :

mommie yuyu said...

al fatihah untuk arwah anak su..mungkin ada hikmah disebaliknya.semoga su tabah menghadapi dugaan ini

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan