CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, April 11, 2011

Contest: SHOPPE OPENING

< STICKY MODE ENTRY >



Ini bukan contest keluaran SimpleMama tapi mama cuma tukang promote je...
Entah menjadi ke tak promosi mama ni..hehehe....

Ada satu shoppe online buat contest..kedai tu namanya The House of CintaAmal....kiranya tanda perkenalan la tu..barang2 kat kedai pun belum banyak lagi..mama kiranya ada la hubungan dgn blog tu...

Ini dia....


Dan ini hadiahnya....

GOFLEX - 950 ml
Due date...11 April 2011

So,amacam berminat....JOM JOIN reramai....klik aje kat banner kat atas tu ek...
Thanks, ya.....LOVE u all..

3 comments :

deqlis said...

singgah sini..join GA..
me dah follow blog nie b4 nie lagi:)

Simplemama said...

ok......deqlis..love u...

man said...

tak leh lanjutkan lagi due date ke...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan