CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, April 24, 2011

OPS GUGUR!!!!

huiiii..malam tadi..dalam dok Reefqy mengamuk nak tido...uyeeh yang dah tido dalam keadaan merajuk sebab tak nak makan ubat...mama meluangkan masa menonton AKADEMI FANTASIA...

Apa ni..kata ada OPS GUGUR..tapi mama tgk students macam tak all-out la..macam tak takut je....patut la OGY bengang...

Kesian Aida kena digugurkan bersama Amir..iyalah nyanyi suam2 kuku..NERA selamat..may be sebab dia nyanyi oklah semalam...harap minggu depan meningkat kalau tak dia akan dapat undi hanya kerana wajahnya aje la..tu yang susah kalau jadi orang lawa...mama faham sangat la tu..hahahaha (jgn mareee...)

Mungkin kah Aida akan memarahi adiknya, FINA...haisshhhhh..jgn mare sb itu bukan ketentuan Fina..sepatutnya Aida kena pulun habis..biar bole belajar sama ngan adik...ini tidak..macam tak masuk je nyanyi...tp memang sakit hati la kan..sabar ekkkk...itulah dugaan...dah ketentuan ILAHI...kejap je Allah nak tarik semua....

Hazama kena buat sebaik mungkin...you dah lama berangan nak masuk..inilah timenya nak tunjuk satu MALAYA..FIR dan HANI yang tak dapat masuk...sabar je la dik..ada lah tu rezeki korang..korang bukan tak beshhh cuma kalau gugur 4 orang..alahai ada yang berguguran air mata pulak nanti...gugur 2 sebagai pengajaran...

So..selamat belajar la semua yang ada kat AF 9...Yang dah pergi..bye..bye...mulakan hidup baru..mungkin akan lebih bersinar...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan