CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, April 23, 2011

'MAAF.....andai terasa...'

Mama pun tak pasti sama ada mama ni salah atau tidak..tapi yang pasti ada seseorang yang tengah HOTTTTT dengan mama....kalau jadi "HOT MAMA" tu ok la..ini tak......

Semua nya berpunca dari sifat mama yang suka menegur...
Mama telah menegur ADIK IPAR mama...berani tak mama?????
Ini semua pasal oven....adik ipar mama tu bakar sotong di dalam oven tanpa melapik aluminium foil atau loyang...dia hanya letak je sotong atas jejaring kat dalam oven....
Mama hanya tegur dia...suruh dia alas sotong tu sebab air sotong akan jatuh dan menitik2 dalam oven...
Mama tak nak oven tu mudah rosak....mama cuma suruh dia rendam selepas guna ...

Tapi kornag nak tau tak...dia terus pergic cuci pelapik jejarig dan sotong yang belum masak digorengnya...dia dah tak mau bakar lagi..
Aik...dia tersa ngan mama ke?
Mama sekadar menegur sebagai kakak...mungkinkah dia menganggap mama menyibuk dan suka jaga tepi kain dia...
I'm so SORRY.....mama tegur sebab mama dah anggap dia macam adik kandung..tapi kalau dia masih nak marah..nak buat camner....sabar je lah.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan