CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, April 27, 2011

Kering I.D.E.A..

Sejak papa tak bersama selama 2 minggu ni mama rasa tak menentu...bawa kereta masuk longkang..hidup pun terkejar2...mkn tak berapa lalu (setakat pagi habis la sebungkus nasi..lunch sepinggan nasi...hehehe..tambah pulak kuih)...byk lagi la...

Nak menulis kat blog pun kering idea..


Bila time ada yg nak dikongsi...hero2 pulak membutuhkan mamanya ini..iyalah siapa lagi kalau bukan mama ni..macam2...

Bukan merungut jaga anak...tapi kekadang letih gak..walaupun time papa ada mama jugak yg paling byk jaga anak..tp sekurang-kurangnya bila papa ada..papa boleh jaga time mama penat..time mama mengantuk..papa boleh basuh tut..tut...tut..mandikan anak..

Dulu mama selalu komen yg papa jarang tolong mama urus anak..tp bila papa tak ada byk hari..baru mama tau papa byk sesangat menolong...sayanggggggg papaaaaa...

Sorry papa kalau selama ni mama byk membebel..hehehe..sekarang mama rasa tension sgt sebab tak de orang nak dgr mama membebel..kalau tak selama ni dgr sabarnya papa dgr mama bebel itu..bebel ini..omel itu..omel ini...marah situ...marah sini..bab merajuk usah dikira..hehehe...lepas difikirkan...YA ALLAH...teruk betul mama ni....

Tapi papa sayang mama kan...hehehe....



Sebab mama pun sayang papa...


Mama menghitung hari lagi la nampakanya....hari Khamis ni baru la papa balik.....huhuhuhu...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan