CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, April 27, 2011

Lubuk DUIT terjamin...

Kat sini mama nak kongsi LUBUK duit terbaru...
Senang citer sesiapa yg ada anak, anak sedara, kawan, cucu, kenalan atau diri sendiri..yang berminat untuk melanjutkan pelajaran..sila berbuat demikian di

TWINTECH INTERNATIONAL UNIVERSITY COLLEGE OF TECHNOLOGY...


Pengambilan kemasukan bulan Mei/Jun telah dibuka.....

TWINTECH ada 3 cawangan..
1. Seri Damansara (HQ)
2. Kota Bharu
3. Kota Kinabalu

Kalau kat Kota Bharu ni kita DUA fakulti iaitu:
1. Faculty Business and Finance - Dip in Accountancy, Dip in Bus Administration, Dip in Islamic Banking,
                                                    BBA (Hons) International Business
2. Faculty of Hospitality and Applied Management - Dip in Food and Services, Dip in HotelManagement ,
                                                    Dip in Tourism Management

Kat Sri Damansara lagi byk termasuk Architecture, Engineering, Nursing, IT dan byk lagi...

Syarat kemasukan:
3 credit

Kursus yang ditawarkan mendapat akreditasi dari MQA..korang boleh check kesahihannya di
http://www.mqa.gov.my/ pergi ke link e-semakan program pengajian



Aplikasi dlm BM dan BI ....kalau yg dlm contoh kat atas korang tekan valid pastu bila table yang mcm kat atas keluar korang masukkan nama kolej dan kursus yg korang nak tau...


So...contoh dah kuar....tengoklah TWINTECH memang disahkan oleh MQA..

Loan PTPTN ada dan yang paling BEST pinjaman MARA pun ada....

So jgn lepaskan peluang...kalau ada yang berminat boleh link terus pada mama...e-mail atau respond pada entry ini..bg no tel..mama akan call utk bagi penerangan lebih lanjut...

Kemudian kalau korang dapat cari student...ada komisen yang diberkan..itupun mama boleh jelaskan...tapi itu kena melalui mama la...tak tipu punya......kalau ramai yg korang cari so itu dah jadi LUBUK duit anda....
Senang je..tanya diorang..kalau diorang setuju dan mendaftar...anda akan dapat REAL REWARDS!!!!
Cuba la mana tau kan....

3 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan