CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, April 13, 2011

Khairul Fahmi dah hilang TARING?

Penuh berkobar2 nak tengok THE RED WARRIORS....vs PERAK..
Tapi hampa coz kalah 4-0...Apa dah jadi Red Warriors ni.....
Mama dan papa sedih sangat....tambah pulak semua golnyamudah...
Dari penilaian mama..permainan macam budak sekolah..passing bola tak tepat...
Apek main seolah2 AMATUR... Apa Apek dah hilang taring ke?



Jangan la gitu..kami semua suka sangat ngan Apek..
Dari permainan semalam nampak macam fizikal je Apek yang main tapi mental dan minda OUT....
Mama harap Apek akan lebih fokus...macam dulu..usah hiraukan segala kata2 orang...glamer atau publisiti..
Apek kena jadi pemain bola sepak sejati..elakkan terlalu banyak publisiti dan keglamoran yang mungkin membuai realiti Apek..
Ini hanya pandangan mama...kerana sayang.....
Walau apa pun yang terjadi The Red Warriors tetap di hati....


Berusaha LEBIH daripada BIASA! Jangan biarkan dirimu di'GOMO' lagi!!!!!

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan