CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, December 7, 2010

UPDATE MY 1 CONTEST : EDISI 2

ASSALAMUALAIKUM...

Hai sumer..muahhhhhh...mama nak cium sumer...
Akhirnya mama dah selamat me'review' sumer entry korang..even yang masuk contest tak ramai tapi mama dah bersyukur..iyer la clicks mama pun 'secoit' jer kan..
Yessss...berjaya gak mama hasilkan contest....
Tanpa korang sumer..mama mesti tak berhasil buat contest cenggini...
Ini yang bersemangat nak buat contest lagi tapi kena tunggu clicks kasi up la sikit ...if clicks dah sampai 200 or 300..mama buat lagi GRAND....sayang korang...

So mama ingat mama nak umum kat sini pemenang nya.....sorry lambat update..mama busy ngan kerja kat kolej..student final exam...sorry ekk...

Pemenang TIADA coz..sumer SALAH..
BIRTHDAY PAPA ialah pada 14 NOVEMBER 1982..

Tapi macam yg mama janji..mama still akan bagi pada pemenang yg paling hampir dgn tarikh tersebut...tp dengan syarat entry kena menarik hati PAPA,,,

JUARA CONTEST


PEMENANG BERTUAH
(peserta yg ke-14,sebab hr jadi papa 14hb)


TAHNIAH

so..kepada pemenang sila e-mail kat mama alamat korang ekk...mama nak pos hadiah..click ajer kat e-mail navigator mama, ok..
korang kasi la
  • nama penuh
  • alamat
  • no. handphone

Sebagai tanda kemenangan korang sila lah buat 1 entry..citer tentang kemenangan korang....dan tepekkan banner a.k.a award kemenangan (jgn luper link back ke blog mama)

Ini award untuk ummiasha


Ini pulak untuk juniza


Korang,..citer la perasaan korang....suka ke tak ngan hadiah..aper2 ajer...sayang korang...nanti bila mama buat contest jgn serik utk join,ok..sorry award tak cantik pun....

Kepada yang lain..korang memang best...cuma nasib tak menyebelahi korang..mama tak tau nak ucap cam mana...syahdu jer rasa...

Jumpa lagi dlm CONTEST ke-2 mama...

4 comments :

imanmom said...

tahniah buat pemenang..

tiefazatie said...

tahniah pd pemenang!

juniza said...

Salam

Ju dah buat entry kemenangan

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/12/syukur-ju-menang-mama-havocs-1st.html

UmmiAsha said...

salam...

ummiasha pun dah buat entri kemenangan....

http://cintaakhiratumi.blogspot.com/2010/12/ummiasha-menang-contest.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan