CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 20, 2010

'PEACE CONTEST by EZAN EDMA

PEaCE ya!!!!


aNOTHER hoTTTTTTT ConTEST in ThIS CEntury........
by Ezan Edma

Ezan officially menganjurkan this kind of CONTEST...
sO MAMA yang emangnya suke banget contest-mengontest ni...join sama...

Ini dier gambar mama meng'peace'kan diri.Actually this is my favorite pose...Sampaikan papa dah bosan dah ngan gaya mama..mama pun tak tau ngaper sejak dulu..kalu ambik gambar tangan ni pun sibuk je dok PEACE...Tapi sejak tue2 ni dan asyik kena comment ngan papa dan seangkatannya..mama dah kurang skit..tu yag payah skit nak gali gambar baru ni...gali punya gali..jumpe la yang ni...harapnyer EZAN suker la ye....


Gambar ni diambik time gi picnic....bersama anak sulung mama...Uyeeh....

Mama tag 3 orang ekkkk...




So kepada sesiapa yg berminat join la ye..coz tarikh tutupnyer contest PEACE ini pada 1 Januari 2011...
Nak tau tak..ada 12 org pemenang sumernyer ..pas tu ada photo pilihan Ezan...so the best..
nak tinjau kategorinyer leh click SINI...mama pun tak pasti mama kategori aper..Ezan tentukan lah ekkk....love you..laling...

3 comments :

MAPPIAU said...

salam, good luck mama for this contest :))

EZAN IDMA said...

tq join .. goodluck :)

kakyong said...

huuuuhuu, kakyong tak perasan pun kakyong di tag.. tp contest dah due kan...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan