CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 30, 2010

SIVAJI THE BOSS...

Salam and Gud mownink everyone...Tentu semua sihat almaklumlah kita kan menang bergaya dalam Piala AFF Suzuki....

Ni mama nak story peristiwa after tengok bola semalam, mama and family teruskan kemeriahan dengan menonton cerita kat ASTRO FIESTA channel 110..free semasa musim perayaan...hehehe..

Kat channel byk ditayangkan filem2 yang best...malam tadi kami nonton cerita TAMIL..paripaa....ammmaaa...
Fuhhhh..memang beshhhhhh...cerita tamil ni memang penuh pengisian..
Malam tadi cerita bertajuk.....

Memang beshhh...thumbs up...
Heronya saper lagi kalau tak hero yang penuh dgn identiti..RAJINIKANT...dier memang CLASSS..Heroin pulak..heroin baru yang berbakat + seksi + putih + jelita (bertuah si Rajinikant nih)..nama dier SHRIYA SARAN..



Cantik kan????

Citernya berkisar pasal perjuangan SIVAJI..seorang pakar software engineer...yang dah lama dok bekerja kat Amerika..dan dah kumpul harta berjuta2...kembali ke India (Tamil Nadu)..untuk berbakti kepada rakyat..bila ajer dia balik dia terus merancang dan membina bangunan untuk tujuan amal..bangunan tu utk rakyat..ada universiti...dia juga rancang nak bagi penempatan semula kepada setinggan..
Tapi biasalah bila ada HERO adalah PENJAHATnya...banyak halangan dari MENTERI la..orang kaya la..
Semua politician lebih berminat untuk bekerjasama jika didahulukan dengan adegan suap-menyuap (RASUAH)...
Tapi..citer mestilah happy ending..selepas bergelut dgn memang byk konflik...percintaan...sedih..penuh variasi...SIVAJI berjaya mengurangkan jurang antara orang kaya dan miskin..

kalau u all terpandang citer ni ..bolehlah menonton..sebab tak menghampakan..ada byk iktibar...komedi dan motivasi..abaikan imaginasi stereotaip orang INDIA (tarian dan nyanyian ala dekat kayangan)..nak buat mcm mn itukan dah trademark dorang..tapi gambar dia memang cantikkkkkk....lebih2 lagi kalau tengok guna HD..fuhhh....

p/s: bila tengok citer tu..mama terfikir mungkinkah ada keadaan begitu di Malaysia..orang kaya yang dah lupa tanggungjawab kepada orang miskin..mareka lupa bahawa ada hak orang lain dalam setiap hasil yang mereka dapat...so berzakatlah sebab ia akan lebih menyuburkan rezeki kita....

3 comments :

Ibnu Darwin said...

padiappa!! hahaha

Simplemama said...

yep..hehehe..layannnnnn..

NINIEZANE said...

hi..kita minat gak tgk citer tamil ni...tp slalu tk dpt tgk sbb berebut channel ngan anak...huhuhu...

jom join http://niniezane2009.blogspot.com/2010/12/azam-tahun-baru-2011check-it-out.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan