CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, December 1, 2010

UPDATE MY 1 CONTEST : EDISI 1

Aloha...

Pertama2nyer mama nak ucap THANKS byk2 coz ramai yang menyertai contest mama ni..mula2 ingat dah tak laku....

Mama risau gak..iyerlah mama yg memberanikan diri buat contest sedangkan followers masa tu baru 20 lebih...thanks again..LOVE U ALL....

Mama dah start jejak2 entry korang..emmmm..quit impressive..
PAPA ucap thanks coz korang sudi wish for him...sob..sob..sob..syahdu katernyer....

Sorry coz mama lambat update HADIAH contest ni....n sorry sekali lagi if hadiahnya tak memenuhi citarasa korang sumer....
dan of coz tak de la mahalnyer sangat.....tapi mama benar2 berharap korang HAPPY....

Inilah hadiah bagi pemenangnyer....

Eco SOS Set
 Sepertimana yang mama janjikan mama akan beri hadiah kepada sesiapa yang menghantar entry yang mana bilangannya sama ngan tarikh harijadi papa..HADIAHnyer ialah

Eco bottle 500 ml (warna cherry)
 So..mama harap korang semua HAPPY ngan hadiahnyer....Pemenangnyer mama akan umum sikit hari lagi..mama perlu masa sikit nak jejak sumer entry..if tiada pemenang mama akan pilih tekaan yang terdekat..if tekaan yang terdekat tu ramai orgnyer...mama akan pilih ucapan harijadi untuk papa yang paling besh dan yang paling papa suker...hehehehe....

Setakat ini dulu..jumpa lagi dalam update contest EDISI ke-2...LoVe U aLL....muahhhhh.....

2 comments :

LyNn'Azlina said...

nak nak nak..ala..bab kreatif ni konpem sy kena reject..hehe..tawakal jerla...

anamizu said...

wahh ade contest ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan