CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, December 27, 2010

Populariti PM pun dikira...


Emmm...baru je mama jalan2 kat blog ABUSHAHID...jalan2 sambil baca omelan penanya...
dan mama terbaca pasal populariti PM kita (Dato' Seri Najib) dah merosot...
oooo...rupa2nya populariti PM pun dikira terperinci ekk...macam artis..
Iyalah kan..untuk bertanding dalam pilihanraya memerlukan populariti gak..

Antara sebab yang diperkatakan kemerosotan populariti PM disebabkan banyak2 cerita2 peribadi yang kontroversi dan tindakan beliau dalam mentadbir negara...macam kes isterinya , Datin Seri Rosmah...isu kenaikan harga barang...dan mungkin gossip pasal Altantuya...

Mama tak nak tuduh la kan...lagipun malas lah nak campur soal politik...rumit dan kalau silap cakap...aiiii...ke dalam la jawabnya...
Lagipun tak baik cakap sesuatu yang kita tak nampak...Politik ni penuh drama...banyak drama2, plot2nya berantai2 dan pengarahnya memang ramai...itulah kalau tak faham sgt ...baik DIAM... :)
If you all nak tau lebih detail...jom pi blog pena kusisip..

1 comments :

wan nurul hezrina abd halim said...

aah bercakap pasai politik memang tak berani..huhu baek tak payah ulas.nak ikutkan mmg pnjg berjela nak ulas tapi takpelah kita sesama jer tgk setakat mana bleh g

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan