CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 9, 2010

Kelas buat kek

Yeay....

Actually dah lama mama tunggu utk belajar buat kek dengan kawan opis mama...
Semalam dah termakbul..oyeay...oyeay...

Mama and the group dah pilih kek strawberry on the shortcake sebagai  kek yang akan dibuat....hohoho..memang best kek tu..cuma tak tau la aper akan jadi ngan kek kami..

Ada 4 group yg attend...masing2 buat kek pilihan masing2...ada buat carrot cake, kek buah kukus, brownies dan chocolate moist...huh memang besh la semua....

Resipi untuk kek2 tu nanti mama kasi...tak sempat la sayang coz mama busy skit malam ni..

So mama upload gambar dulu la ok....

JENG..JENG..JENG..Gambar ni original from handphone mama je...sorry if tak lawa..

Maiyah..ak.a..cikgu kami

Antara peserta...officemates mama la ni...

Yg baju maroon ni Ida..penasihat dan pengadil....

Amacam..best tak? inilah cake kami...Strawberry on the shortcake yang sedap...

Mama dan cake....

Group mama....

Sessi menjamu selera...

Adoiii...buat cake ni memang letih bagi yang amatur macam kami...tapi beshhhh sgt... Tapi tak tau la bila pulak nak ada kelas macam ni coz...Maiyah dah nak bertukar kerja....huhuhuhu..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan