CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, December 30, 2010

Malaysia JUARA PIALA AFF SUZUKI....

Akhirnya...................yeay....sesungguhnya penantian suatu penyeksaan...
Malam tadi kami satu family terpacak depan tv...Bagi sokongan..hehehe..plus Muyeeh and Reefqy sama...
Macam2 perasaan..berdebar ada...resah ada..bimbang ada...syokkkk pun ada..
Mama nak ke bilik air pun tahan beb..iyalah mana tau time mama gi..GOL..bukan ke rugi????
Mama simpan dalam tangki perut dulu..tunggu time rehat..baru menunaikan hajat...
Papa lagi teruk..tak mandi pun....sampailah dah terlelap tu..sejuk katanya..hish..hish...hish..

Alhamdulillah..lepas banyak kontroversi dan halangan...HARIMAU MALAYA berjaya membuktikan kehandalan mereka..
Coach Rajagobal pun tersenyum..dalam hati mesti ada ngomong " tu lah korang. dulu kutuk aku...sekarang sendiri mau ingat la"
...hahaha..tapi itu imaginasi mama jer...
Tapi betullah kan dulu semua kutuk team kita...biasalah..siapa tak gembira bila dah menang..kutukan yg dulu pun sebab sayang kan..

Tapi seriously mama jarang kutuk...sebab mama sensitif sikit kalau bersabit negara..mama emo sikit..kalau team Malaysia kalah mama memang byk omel tapi bkn sebab benci tp sebab mama pun sama tension..kalau boleh nak suruh Malaysia menang je..semangat patriotik..dan tak dinafikan ramai rakyat Malaysia bersifat begitu..

Tapi comel gak bila team kita berlaku adil pada baju jersi kebangsaan..iyalah baju pakai yang biru..seluar pulak warna hitam...baju biru sepatutnya pakai seluar putih...seluar hitam line kuning tu gandingan bagi baju jersi kebangsaan yang warna kuning..anyway good job....mama rasa diorang buat gitu demi memuaskan hati rakyat Malaysia...Maklumlah byk pertikaian pasal jersi mana yang lebih kasi ong...
Tapi personally..mama suka tgk diorang pakai jersi kaler biru..lagi hensem and bersemangat...

Apa2 pun tahniah ye...harap ada road tour bawa Piala ke seluruh Malaysia..coz mama percaya ramai yang kepingin nak tgk dr dekat..(mama la tu)..

Selamat malam..jangan dok senyum je sebab menang..tido dulu ok...esok sambung senyum...memang confirm esok cerita Malaysia menang akan jadi topik terhangat di semua tempat di Malaysia..tempat kerja mama memang konfem kita org akan buat ulasa lebih terperinci dr Datuk Hasbullah Awang..hehehe...

1 comments :

Papa Mifz said...

tahniah pada team Malaysia kan...walaupun rata2 pemain muda tp dorang main sungguh2..terbaik la..:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan