CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Friday, December 17, 2010

Dah lewat ni..mana PAPA?

Hai..semua...
Malam ni mama leh godek2 blog mama...mama memang gian nak update blog tapi masa tak mengizinkan..entahlah mama pun konfius..masa tak mengizinkan atau mama yang tak mengizinkan masa.

Tapi yang pasti malam ni...dua2 hero mama dah berlayar ke kayangan..dan papa belumbalik lagi...rindunya,,,
Actually mama belum jumpa papa dari siang hari...last sekali jumpa pukul 7.30 pagi tadi...sekarang dah masuk pagi hari lain...belum berkesempatan..bukan apa..papa tak balik2 lagi..

Papa cakap tadi dia pergi service motor dia...ooooya..mama mungkin pernah story dulu yang papa cukup obses ngan motor dan club motornya...

Papa sebenarnya ada program esok kat Terengganu..huhuhu..mama ditinggalkan lagi....


Tapi nak buat cam ner..sebagai isteri mama sokong je la...selagi papa tidak mengabaikan kami.....hehehe..dramatis la pulak..
Tapi seriously..mama mesti sunyi kalau papa tak de....


3 comments :

Cempakamelati said...

Alaaaa siannya....telefon la dia..

MAPPIAU said...

paham ape yang mama rase...sabar yea mama :)

Simplemama said...

Thanks korang..mama syg korang sumer...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan